en-USsv-SEfr-FR
Language

Olympia Horse Show med julshopping i London

Boka

Datum för event: 2017-12-16 - 2017-12-18 Exportera event

Olympia Horse Show med julshopping i London

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olympia Horse Show 2017 - London
16-18 december 2017

Hästtävlingar på högsta nivå och julshopping i London - kan man tänka sig en bättre start på julhelgen? Följ med på en trevlig weekend med spännande tävlingar, fantastiska shower och häftig shopping på Olympia Horse Show! Där får vi bland annat se World Cup-tävlingarna i hoppning. Dessutom ges du tid att njuta av ett julsmyckat London och kan glädjas över goda måltider med likasinnade. Ett utmärkt tillfälle att inhandla de sista julklapparna, eller varför inte passa på att gå på musikal? London och Olympia Horse Show har mycket att erbjuda! Nedan följer ett översiktligt program: 

Program

Lördag 16 december
Ankomst till London Heathrow vid lunchtid och transfer till hotellet om du bokat flyg genom oss. Har du bokat flyget på egen hand ankommer du till London under dagen och tar dig till hotellet på egen hand.
 
Eftermiddagen spenderar vi efter eget tycke. Shoppingmöjligheterna är oändliga så de sista julklapparna kan inhandlas här, eller varför inte bara gå och titta på den fantastiska julskyltningen.
 
På kvällen samordnar vi ett musikalbesök för dem som vill – vi föreslår Wicked som bjuder på bländande smash-hits om de två legendariska häxorna från L Frank Baums klassiska The Wonderful Wizard of Oz och Gregory Maguires tolkning av berättelsen. Förbered dig på en nästan 3 h lång medryckande show!  
 
Söndag 17 december
Förmiddagen ledig att spendera i London. Vi rekommenderar ett besök på mässan på Olympia Horse Show – där finns över 250 utställare! Med hästartiklar i alla färger och former hittar du garanterat något i din smak.
 
På eftermiddagen har vi biljetter till tävlingarna och showen på Olympia Horse Show. Förutom helgens höjdpunkt, FEI World Cup i hoppning, bjuder eftermiddagens program bland annat på: The Kennel Club Dog Agility, Shetland Pony Grand National, International Displays, Christmas Finale. Ett tillfälle att inspireras av högklassig hästsport av högsta nivå!
 
Måndag 18 december
Frukost på hotellet och utcheckning. Bagaget kan lämnas kvar på hotellet tills det är dags att åka. 
 
Dagen är sedan fri att spendera i London. Är det något du inte har hunnit med? Har du inhandlat alla julklapparna? Innan hemresa rekommenderar vi besök på Southbank Centre Winter Festival (som hämtat ur ett vykort) och/eller Hyde Park Winter Wonderland för att utöka julkänslan! 
 
Samling på hotellet på eftermiddagen för att hämta bagage och därefter gemensam transfer till flygplatsen för hemresa för dig som bokat flyget genom oss. Har du bokat flyget på egen hand tar du dig till flygplatsen på egen hand. 
 
 
 
 
 
 
 

Tider, Priser & Information

Flygresa med British Airways
från Köpenhamn

16 dec Köpenhamn – London Heathrow 10.30-11.40
 
18 dec London Heathrow - Köpenhamn 18.50-21.45
För avresa från andra orter, vänligen kontakta oss för tider och priser.
 
Hotell (beläget I Kensington där också Olympia stadion ligger) 
 
Holiday Inn London – Kensington High Street 4**** 
Detta trevliga hotell ligger bara 2 minuters promenad från High Street i mysiga Kensington där det finns shopping, restauranger och metrostation. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum med eget badrum. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Här finns bar och restaurang som serverar frukost och traditionella engelska rätter. Gästerna har tillgång till den moderna hälsoklubben (pool m.m) mot en extra kostnad. Hyde Park och Notting Hill ligger inom gångavstånd. Olympia stadion ligger ca 15-20 minuters promenad från hotellet. 
 
Paketpris
Paketpris ink. flyg per person 6 950 kr
Paketpris exkl. flyg per person 4 500 kr
 
Allt detta ingår
 • Flyg t/r London Heathrow från Köpenhamn ink. Skatter, avgifter och bagage
 • Flygplatstranster t/r
 • Logi 2 nätter i delat dubbelrum
 • Två frukostbuffé
 • Entré och sittplats till eftermiddagstävling/show den 17 december
 • Assistans från Equi Tours under hela vistelsen
Tillkommer/ Frivilliga tillägg
 • Övriga måltider och dryck
 • Flyg från annan avreseort
 • Enkelrumstillägg, 1 760 kr
 • Musikalbiljett, priser från ca 40 £
 • Ev. metrokort
 • Extra biljetter till tävlingarna
 • Avbeställningsförsäkring, 6 % av resans belopp

Önskar du att dela upp din betalning? 
​Vi erbjuder räntefri avbetalning på 6 eller 12 månader genom vår samarbetspartner Wasa Kredit. Kontakta oss för mer information. 


Bokning & Villkor - Sista bokningsdag 10 november
Priset är baserat på minst 20 betalande gäster. En anmälningsdeposition á 1.000 kr per person ska vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsbekräftelsen daterats. Slutbetalning senast den 10 november 2017. Vi reserverar oss för förändringar i programmet samt för prishöjningar p.g.a. flygskatter och/eller valutakursförändringar. Antalet platser är begränsade. Avbokningsvillkoren specificeras i bekräftelsen. 

Welcome!

Print

Bokningsformulär

Förnamn:
Efternamn:
E-post:
Antal platser:

Refresh Editor

Refresh Editor

Refresh Editor

Mer information:
x

Ditt namn
Din epost
Rubrik
Skriv ditt meddelande...
x

På gång

 • Ridresa - Dressyrträning & Lusitano Festival Portugal (2017-11-02 - 2017-11-06)
  2017-11-02 - 2017-11-06
  255

  Ridresa - Dressyrträning & Lusitano Festival Portugal

  Denna fantastiska hästgård, Morgado Lusitano, ligger endast 20 minuter från flygplatsen och huvudstaden Lissabon. Med perfekt läge uppe på en kulle med utsikt över havet finns dessa ca 30 välutbildade Lusitano hingstar. Kombinera dressyrträning på hög nivå med en fantastisk upplevelse genom ett besök i Golega under Lusitano Festivalen. Du som är medlem i Svenska Lusitanosällskapet får dessutom 500 kr i rabatt!

  Läs mer
 • Studieresa till Normandie - tillsammans med ASVT (2017-11-04 - 2017-11-08)
  2017-11-04 - 2017-11-08
  336

  Studieresa till Normandie - tillsammans med ASVT

  Varmt välkomna till Normandie! Här väntar en intensiv långhelg med så mycket att uppleva att det räcker en lång bit in i vintermörkret. På den här resan har vi tagit det bästa av det mesta för att få du ska få ut så mycket som möjligt av dagarna i Normandie. Vi kommer att besöka Bold Eagle (förstås) samt klassiska stuterier och uppfödare, så som Dubois Haras du Fresneaux (Royal Dream, Texas Charm), Allaire’s Haras de Bouttermont (Ready Cash, Bird Parker) och Haras de Sassy med flera. Lägg till Normandie’s charm med skaldjur, calvados, ostar och den intressanta Landstigningskusten! Resan görs i samarbete med ASVT och med på resan är Christer Häggström som avelsexpert.

  Läs mer
 • Argentina - hästar, passion & tango! (2017-11-25 - 2017-12-08)
  2017-11-25 - 2017-12-08
  310

  Argentina - hästar, passion & tango!

  Följ med Equi Tours till Tangons förlovade land, där hästen är människans bästa vän! Här finner du hästsport i alla former; Häst-polo, galopp, ridsport, trav och flera andra sätt att umgås och tävla med hästar.

  Buenos Aires blir vår bas, vi besöker uppfödare, tränare och de internationella polo-tävlingar som pågår vid denna tidpunkt. Gör man bara ett besök i Argentina, skall man inte missa Iguazú Nationalpark i norra delen av landet. 

  Läs mer
 • Olympia Horse Show med julshopping i London (2017-12-16 - 2017-12-18)
  2017-12-16 - 2017-12-18
  222

  Olympia Horse Show med julshopping i London

  Hästtävlingar på högsta nivå och julshopping i London - kan man tänka sig en bättre start på julhelgen? Följ med på en trevlig weekend med spännande tävlingar, fantastiska shower och häftig shopping på Olympia Horse Show! Där får vi bland annat se World Cup-tävlingarna i hoppning. Dessutom ges du tid att njuta av ett julsmyckat London och kan glädjas över goda måltider med likasinnade. 

   

  Läs mer
 • Prix d'Amérique 2018, Paris (2018-01-25 - 2018-01-29)
  2018-01-25 - 2018-01-29
  218

  Prix d'Amérique 2018, Paris

  Equi Tours resa till Prix d´Amérique i Paris är ett begrepp bland travfolk. Det är inte så konstigt. Du bor på bra hotell, får god service och träffar folk som delar ditt intresse. Genom besök hos såväl franska som svenska tränare samt initierat ”travsnack” under vårt cocktailparty kommer du under ytan på fransk travsport. Vinprovning och franska delikatesser sätter ytterligare guldram kring det som är huvudnumret: Den explosiva kraftmätningen på Vincennes svarta kolstybb…

  Läs mer

Bokningsvillkor

Equi Tours tillämpar SRF´s villkor för paketresor samt Equi Tours särskilda villkor

Tidigare Resor

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Terms Of UsePrivacy Statement© Equi Tours 2015-2017
Back To Top