Language

Equi Tours aktuella erbjudande

 Instagramtävling
Visa oss din bästa bild från ett hästsportsevenemang och få chans att vinna biljetter till EM i Göteborg. Aktuell tävling går att finna på kontot @equitours eller under hashtag #EMmedEquiTours. Dela ditt bidrag på instagram och tagga med # EMmedEquiTours, så är du med och tävlar. Se till att ha ett öppet konto, annars kan vi inte se din bild.

En jury utser vinnaren. Vinsten består av 2 dressyr-biljetter till EM i Göteborg, valfri dag: fredag eller lördag.  

Tävlingsvillkor

Tävlingen anordnas och ansvaras för av Equi Tours. Du måste ha fyllt 18 år för att vara med. Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #EMmedEquiTours godkänner du ditt deltagande i tävlingen, våra tävlingsvillkor samt användarvillkoren för Instagram. Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan ej medverka i denna tävling.

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv har tagit bilden. Equi Tours förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga, eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande, liksom bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång. 

En jury utser en vinnare bland de bilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #EMmedEquiTours. Bilderna bedöms efter kreativitet, känsla och presentation. Vinsten består av 2 dressyr-biljetter till EM i Göteborg, valfri dag: fredag eller lördag. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller andra produkter. 

Vinnarna kontaktas av @equitours via instagram. För att kunna ta del av ditt pris måste du svara och uppge namn samt adress dit vi kan sända biljetterna. Om inte vinnaren har svarat Equi Tours inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Equi Tours får inte delta i tävlingen.

Equi Tours AB förbehåller sig rätten att publicera vinnarbild från Instagram, namn och postort i Equi Tours egna medier. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL). 

Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta Equi Tours Melinda på melinda@equitours.se.  


 ASVT - medlem
 


 Agriakortet
Equi Tours ger alla som innehar Agriakortet 5 % rabatt på hela reseutbudet samt utvalda erbjudanden via Agrias nyhetsbrev. Säg till att du har Agriakort vid bokning för att vara säker på att få din rabatt (kortet ska kunna uppvisas via mms/mail/post). Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.
I Agriakortet ingår dessutom b.la. reseförsäkring med avbeställningsskydd och räntefri avbetalning på resans pris enligt nedan:
Inköpsmånad / Betalningsfri
3 månader / 95 kr engångsavgift + 45 sek i månadsavgift
12 månader / 395 sek engångsavgift + 45 sek i månadsavgift

Vänligen uppge vid bokning om du önskar resan på avbetalning.

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Back To Top