Language

Ord från våra kunder

"SWB har tillsammans med Equi Tours varje år erbjudit våra medlemmar spännande resor till olika hästsportevenemang kryddade med intressanta studiebesök. Dessa har blivit mycket populära uppskattade och vi ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete och ser fram emot kommande resmål!"
Swedish Warmblood Association

"2016 arrangerade Ridsport sin första läsarresa någonsin och vi valde EquiTours som vår samarbetspartner. Både vi och våra läsare som följde med var väldigt nöjda med resan och hur den arrangerats. Allt ifrån val av hotell, biljetter och sittplatser på tävlingen, det efterföljande studiebesöket och inte minst vår medföljande jätteduktiga reseledare från EquiTours. Samarbetet och kommunikationen fram till avfärd har också fungerat väldigt fint."
Lena Sellman, Tidningen Ridsport

"Ett riktigt stort tack för ett väl arrangerat program i Nice. Resan blev minst lika bra som förra året och det är inte illa. Jag har lagt ut massor av bilder på vår hemsida. Skicka gärna till My också och hälsa."
Ulf Risinger, Svensk Travsport (Breeders Crowns resa till Criterium de Vitesse, Nice 2017)

"Som vanligt är vi nöjda med ALLT. God mat ,bra guidning, bra program, bra hotell. När man åker med er kan man vara säker på att allt blir jättebra."
Elisabeth och Ingemar Jönsson (Criterium de Vitesse, Nice 2017)

"Stort tack! Vi hade det fantastiskt allt funkade jättebra. Hotellet var kanonbra och läget med polen på taket helt fantastiskt. Guiden var riktigt rolig, kul att få en lite annan sida och blanda det med lite anekdoter och skvaller. Yonkers, blev en riktig fullträff vädret var fantastiskt med sol och 25 grader. Sedan hamnade vi med alla hästägare och övrig delegation från norden så blev bjudna på allt på banan, så blev inget utlägg för mat. 
Pontus Gille (Yonkers, USA 2016)

"Tack för en Fantastisk resa, det var något av det bästa jag har upplevt! Goda viner, god mat, intressanta platser, fint väder, en otroligt entusiastisk och glad My, och väldigt trevliga resekamrater, det var verkligen fullständigt perfekt! Med tacksamma hälsningar 
Staffan Aronsson (Vinresa till Languedoc-Roissillon, Franrike 2015)

"Det var en fantastisk upplevelse att vara med på den välplanerade resan och träffa ett gäng hästglada människor, vi är "nya" hästägare sedan förra året så det blev mycket speciellt att komma nära inpå eliten. Vilket härligt arrangemang med trevliga turer, travet, maten och den fantastiska reseledaren My vilken härlig tjej. Vi kommer med säkerhet att vara med på någon framtida resa."
Ingmari och Stig Ödlund (Criterium de Vitesse, Nice 2015)

"Först och främst ett stort tack for den otroligt välplanerade och helt fantastiska resan till Normandie. Allt bara klaffade! Guider, som tog hand om oss, som om vi var dagisbarn, (inte minst Helene från ridsportsförbundet), duktiga och trevliga chaufförer på bussarna, fina utflykter och vackra omgivningar - vad mera kan man önska sig! Ja, och trevligt resesällskap, en bonus! Jag skulle gärna göra om de två veckorna! Jag svävar fortfarande på ett litet moln högt över höstmörkret!" 
Lis Spange Ribbholm (VM Ridsport Normandie, Frankrike 2014)

"Vill bara skicka min respons på vår resa via er till VM. Vi bokade B-paketet i Fälttävlan och är supernöjda med resan! Hotell Eden var kanon, trevlig och engelsktalande personal, bra service och god mat. Allt innan med bokning och svar på frågor flöt jättebra med.
Kul att vi satt alla svenskar tillsammans på stadion på hoppningen- det blev en liten hejaklack där. Jag kommer rekommendera er till andra och förmodligen resa någon mer gång via er!"
Annette Johnsson (VM Ridsport Normandie, Frankrike 2014)

"Det är alltid med samma glädje vi kontaktar Equi Tours för våra arrangemang. Proffsigt och trevligt...that´s it!"
Bruno Petersson, VD Hallands Travsällskap

" Vi rekommenderar varmt en resa med Equi Tours, för dig som vill ha en hästupplevelse utöver det vanliga tillsammans med andra hästintresserade. Equi Tours personal bjuder på sig själv och månar om sina resenärer."
Karin Grane Eriksson (EM Herning, Danmark 2013)

"Equi Tours har god erfarenhet att ordna resor med ett innehåll som verkligen är skräddarsytt för att motsvara högt ställda förväntningar hos medvetna resenärer. Resmålen är utvalda och presenterade på ett väldigt bra sätt. Allting - före och under resan - flyter bra, vilket är tecknet på god kunskap hos Equi Tours, gott förberedelsearbete, bra rutiner och utmärkt personal. Alltså - god planering med kompetenta medarbetare. Detta leder också till att fokuserade resedeltagare söker sig till Equi Tours, vilket skapar god och trevlig samvaro under resorna. Man återvänder gärna till nya resmål!" 
Per Lundberg (OS London 2012, EM Dressyr Holland 2011, VM Dressyr USA 2010, ASVHs medlemsresa Holland/Belgien 2010/2011)

“Vi var med på resan till Prix d'Amérique 2011, för övrigt en fantastisk resa med minnen för livet. Anledningen till att vi åkte med på resan var att vi efter drygt 20 år beslutade att vi skulle upphöra med att ha fölston inackorderade och vi blev bjudna på resan av våra hästägare.”
Ami och Lars-Gunnar Andersson, (Prix d'Amérique, 2011)

"Har bara gott att säga, superservice med hämtning från flygplatsen, superbra att Mårten ställde upp första morgonen och guidade oss till tävlingen via tunnelbanan, bra hotell. Alla ni flickor som var involverade var kanon bra, positiva, glada och tillmötesgående i alla lägen. Välkomstmiddagen både god och välordnad, guiden John en stor personlighet och originell och rolig att lyssna till. Kort sagt ett verkligt bra arrangemang, vi har inga klagomål och inga synpunkter för förbättring!" 
Liane o Peder Wachtmeister (OS London, 2012)

 "Jag gläds åt att ha en proffsig samarbetspartner som kan hjälpa oss med allt som efterfrågas från förbundet, hästägare, tränare och inte minst någon som tar hand om den svenska tillresta publiken."
Carina Sjöberg, Generalsekreterare Svenska Ridsportförbundet

"Tack för en fantastisk resa. Alla vi som var med var helt överens om att mer upplevelser kan man nog inte hinna med på en resa. Vilka upplevelser. Upplägget var perfekt. Reseledaren Therese  var bara bäst. Alla var supernöjda."
Malin Carlsson (Rundresa Mexiko med La Silla besök 2012)

"Hotellet var mycket bra. Modernt i turkisk stil, och med gångavstånd till alla sevärdheter, kunde inte bli bättre. Men det var enbart tack vare Larissa som resan blev så fantastisk som den blev. Det ingick ju inträde och program till löpen, men hon åkte till banan kvällen före och lyckades genom kontakter få VIP biljetter till hela gruppen. Vi representerade Swedish Jockeyclub och det innebar att vi hade egna bord på VIP-läktaren med allt fritt, drinkar, vin, tapas och stor buffé.Vi blev verkligen behandlade som mycket betydelsefulla personer. Vi blev dessutom fotograferade hela tiden!"
Gun-Britt Lithander (Galopp Istanbul 2012)

”Jag var med på resan till Portugal den 1 november. Jag valde denna resa för att jag har alltid önskat att få känna hur det känns att sitta på en så vacker och gudomlig varelse. Och dessutom få prova på piaff, passage och galoppombyte i varje steg, - något jag aldrig provat förut, - super roligt. Och dessutom få åka med en väninna alldeles själv, superlyxigt. Vi var även på Irland med John Slattery för två år sedan och red rävjakt, - häftigt! Det måste jag göra igen."                      
Annelie Althinsson (Portugal Lusitanos, 2011)

”Jag åkte till Spanska ridskolan för några veckor sedan och jag valde resan för att jag har drömt om det ända sedan jag var liten och läste "Lotte på Spanska ridskolan". Efter många år av vikariat tyckte jag också att det var ett fantastiskt sätt att fira mitt nya fasta jobb genom att uppfylla en barndomsdröm!”
Charlotta Höckerfors (Wien 2011)

”Jag reste med er i september till Belgien och fick uppleva Unghäst-VM + studiebesök hos Philippaerts, Heffinck, Keros embryotransfercenter + BWP. Varför jag valde den resan var för att jag är mkt intresserad av både sport och avel. Den resan innehöll toppgodbitar från båda sakerna! När jag läste prospektet sa jag med detsamma: ”Den resan är ju skräddarsydd till mig”. Jag hade aldrig rest med er tidigare och blev djupt imponerad! Som jag berättade för alla när jag kom hem: ”Resan fick 11 poäng på en 10-gradig skala!” Och med det gjorde jag att en hel del ångrade att de inte hängde med!”
Gunilla Persson Berg (ASVH-resa Belgien, 2011)

”Jag var med på ASVH resan till Belgien och det var toppen från första till sista stund; fantastiskt inspirerande o varierat program med lagom egen tid och studiebesök. Det var programmets sammansättning som fick mig att utan tvekan åka på resan. Proffsig, välorganiserad och trevlig reseledare från Equi Tours! Rek utan tvekan Equi Tours t vänner o kolleger, skulle gärna åka på fler resor.”
Ingrid Ragnarsson (ASVH-resa, Belgien, 2011)
 
"Allt var så mycket bättre än man kunde tro. Det går inte att beskriva, man måste uppleva det själv."
Monica Sahlgren Fromell (Dubai World Cup, 2011)
 
"Jag valde att åka med Equitours till Lexington för att jag tyckte att informationen på hemsidan var kort och koncis, men ändå gav mig alla upplysningar jag behövde. Jag kände mig som en äkta "VIP" under hela resan. Alla mina djärvaste förväntningar infriades - det var bara att njuta. Nu har jag bokat resa till London. Servicen har hela tiden varit utmärkt med biljett- och hotellbokning."
Margaretha Bertilsson (VM, Kentucky USA, 2010)
 
”Jag var med på resan till Wien och Spanska Ridskolan i december 2010. Jag valde den resan för Spanska Ridskolan tycker jag står på listan ”måste ses” om man är en riktig häst entusiast! Det var en mycket trevlig resa!”
Eva Ekedahl (Wien, december 2010)
 

"Kära Equi Tours, här ett stilla tack för alla förträffliga arrangemang i samband med Prix d´Amerique. Jag gillade läget precis hela tiden. Bra jobbat!"
Bertil Storåkers (Prix d'Amérique, 2010)
 
"Trevliga middagar, Keenland racecourse spännande, besök på veterinärkliniken intressant m.m. Vi skaffade många stora upplevelser under denna storslagna tävling! Tack till mycket trevliga medresenärer, flexibel, informativ och tillmötesgående reseledare!"
Meta-Louise Månsson (VM, USA 2010)
 
"Vi vill tacka för en trevlig och välarrangerad resa till denna galna stad. Äntligen har vi varit på de stora världsgalopptävlingarna. Allt fungerade utmärkt på resan tack vare en mycket duktig och inte minst charmerande reseledare!"                                   
Inger & Lennart Linell (Dubai, 2009)
 
"Resan med Equi Tours till Irland 2009 bjöd på besök hos de bästa fullblods aktörerna i "världen" Coolmore och Darleys. Vi klappade hingstar värda miljoner och redan inskrivna i historieboken. Deras produkter fick vi även se i action på Leopardstown i Champion Stakes. Besöket hos den generösa och trevliga tränaren Michel Halford tror jag ingen av oss glömmer. Hans hästar är de mest harmoniska vi sett men såklart de har ju swimmingpool, bubbelbad och vacker natur omkring sig. "
Anna Fischer, ATG (Skräddarsydd resa)
 
"Hong Kong! Efter 10 månaders av otåligt väntande var jag där! Mina förväntningar var höga, oroväckande höga, men de infriades mer än väl! Allting klaffade, hotellet, arrangemangen, stämningen och - icke minst sällskapet - var intet mindre än perfekt. SÅ var där stämningen! Kvällarna på läktaren framför den vackert illuminerade arenan, hettan, som fick svetten att rinna ymnigt trots att det blev natt innan vi gick därifrån. Mörkret som omärkligt sänkte sig och alle ljus från de omgivande "skyskrapor" där livet pågick i vanlig ordning medan världseliten inom ridsporten tumlade sig nedanför. Den kollektiva jubel när ekipagen gjorde sin entré och den lika kollektiva besvikelsen när det inte gick som väntat. Promenaden till bussen utmed floden i muntert samspråk med gruppen, ett par timmars sömn och så iväg igen! Middagen på Boat House och alla goda Dim-Sum luncher, utflykten till Macau, promenaden på Star Avenue på Kowloon med Hong Kong Island på andra sidan vattnet, en imponerande upplevelse på kvällarna med fantastiska ljusspel och underhållning av alla de slag. Det var bara helt fantastiskt!
Tack Annika, Marie och våra underbara, omtänksamma, evigt snälla och vänliga guide Jack som ledde oss säkert genom alla snår under vår vistelse."
Lis Spange Ribbholm (OS Hong Kong, 2008)
 
"Hösten 2008 hade Agria/Länsförsäkringar Stockholm en serietävling för kuskar/ryttare där första priset var en resa till Prix d'Amérique i Paris. Vi anlitade Equi Tours till att organisera resan. Flygresa, hotell och evenemang m.m, allt var mycket trevligt och perfekt organiserat. Samtliga i gruppen var mycket nöjda. Jag kan varmt rekomendera alla hästvänner att resa med Equi Tours."
Patrik Olsson, Regionchef Stockholm (Agria Djurförsäkring/Länsförsäkringar Stockholm)
 
"Tack för en underbar vecka. I år (2008) åkte jag med er till Frankrike på den handikappanpassade ridresan. Jag blev oerhört imponerad över hur väl det var upplagt och hur väl man togs om hand. Jag hade den underbaraste veckan i hela mitt liv nere på Domain de Fraisse."
Annika Lundberg (Handikappanpassad ridresa Frankrike, 2008)
 
"Det var super, superbra! Det var de två bästa veckorna i mitt liv! Och jag kommer absolut komma tillbaka nästa år!"
Hannah Eriksson (Rid & Språkresa Irland)
 
"Stort tack för er hjälp att ordna ett strålande konferensarrangemang i Milano. Allt klaffade perfekt och fungerade smidigt, precis som man vill ha det. Bussar i tid, personal på hotell med skön inställning, restaurangpärla på lördagskvällen, biljetter på San Siro som var toppen osv osv. Vi är toppennöjda och tacksamma för er hjälp!"
Nicklas Brunzell, IMG Media Sweden Stockholm (Skräddarsydd resa)
 
"Vi är ett kompisgäng av tämligen rutinerade ryttare i mogen ålder som en gång om året brukar göra en ridresa utomlands. Equi Tours kombinerade - vin & ridresa till Sydfrankrike toppar med god marginal listan på de mål vi besökt. Vi bodde bra, hade tillgång till hästar av god standard och togs om hand på bästa sätt av både Equi Tours och våra franska värdar. Vi red genom snår av blommande ginst, vattnade hästarna i springbrunnar på torgen inne i urgamla byar och njöt av långa galopper längs rader av vinstockar. Vi fick dessutom kunnig guidning i Languedocs dramatiska historia."
Peter Adler. 

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Terms Of UsePrivacy Statement© Equi Tours 2015-2017
Back To Top