Language

Vi är Equi Tours

Marie Nyberg - VD

Marie Nyberg - VD

Equi Tours Sverige

Grundare och ägare till Equi Tours som hon driver tillsammans med sina medarbetare. Hon har en lång och gedigen bakgrund inom evenemangsresor samt traditionella grupp & konferensresor. Marie har varit världen runt på tävlingar och mästerskap inom ridsporten, kapplöpningslopp, travtävlingar samt arrangerat flera studieresor med häst-tema för stora och små grupper.  

" Intresset för resor, upplevelser och människor har alltid inspirerat mig. Att utveckla konceptet med specialresor för alla med intresse för hästsport var min största drivkraft när jag startade Equi Tours. Den feedback vi fått från våra kunder och de möten som uppstått på våra resor, ser jag som kvitto på att vi är på rätt väg. " 

Marie är dessutom hobbyryttare och ägare till en trevligt frieserhäst.

Melinda Lindh Nilsson - Projektledarassistent

Melinda Lindh Nilsson - Projektledarassistent

Equi Tours Sverige

Melinda har studerat både marknadsföring på avancerad nivå och service management med turisminriktning på Lunds Universitet. Utöver det har hon arbetat extra på bland annat hotell, turistbyrå och som personlig assistent. Melinda är även diplomerad hästskötare och har jobbat med hästar utomlands. Numera har Melinda egen häst och är engagerad i Svenska Ridsportförbundet, vilket har lett till ett stort nätverk och vänner runt om i Sverige. Hon älskar att uppleva nya platser och kulturer och brinner för att skapa upplevelser och minnen - såväl egna som andras.

Annika Månsson - Projektledare

Annika Månsson - Projektledare

Equi Tours Sverige

Annika är en framåt tjej med god utbildning inom turismnäringen. Hon är berest sedan barnsben och har fingertoppskänsla för service och kvalitet. Hon har varit med att arrangera resor till OS, VM och flera EM för våra ridsportsintresserade kunder, samt även varit med på plats för att se till att servicenivån alltid är på topp.

 

Kerstin Forssman - Ekonomiansvarig

Kerstin Forssman - Ekonomiansvarig

Equi Tours Sverige

Kerstin är ekonomiansvarig. 

My Nilsson

My Nilsson

Equi Tours Frankrike

My är bosatt i Frankrike sedan tolv år och är ansvarig för den franska delen av Equi Tours. Hon syns ofta som ciceron eller reseledare på trav- och galoppresor samt rid- och vinresor. Har eget företag inom vin & gastronomi i Frankrike, där hon samarbetar med några noga utvalda vinodlare. 

My är uppvuxen med (trav)hästar och har två egna som hon gärna rider ut i naturen på. Hon är framförallt en stor inspirationskälla då det gäller livskvalitet!

RSS

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Terms Of UsePrivacy Statement© Equi Tours 2015-2017
Back To Top