Language

Ciceroner

Sven Melander

Sven Melander

Sven är byggnadsingenjören som blev journalist som blev programledare som blev underhållare som blev reseledare för Equi Tours. Född i Malmö 1947, ingenjörsexamen 1967, journalistexamen 1970. Pga sin breda kunskap och härliga engagemang har Sven följt med oss på lite olika resor. Det har blivit galopp i Melbourne, ridning och kultur i Argentina, allvetare under OS i Hong Kong och konferencier under Prix i Paris!

Larissa Tandari Lundqvist

Larissa Tandari Lundqvist

Larissa är uppvuxen i galoppvärlden, med pappa Janos som är mångfaldig jockeychampion. Tillsammans tränade de på Jägersro, vilket ledde till  fina framgångar. Larissa används även av TV4 som galoppexpert och känner de flesta i sporten både inom - och utomlands. Förutom kunskaper om galoppsporten och resebranschen är Larissa mycket intresserad av språk och kan åtminstonde tala sex olika språk flytande. 

Ove Konradsson

Ove Konradsson

Ove är utbildad agronom med husdjus och ekonomiexamen. Han driver egen gård och föder upp travhästar tillsammans med sin fru Lena Myrenius som är veterinär. Ove är vår travciceron på resan till Hambletonian i New York, USA. Han har gedigna kunskaper i amerikansk travsport och avel och informerar om såväl aktualiteter som historik.

Maria Gretzer

Maria Gretzer

Maria har en lång och gedigen karriär inom ridsportvärlden bakom sig. Maria brukar vi ibland träffa på våra infoträffar med Svenska Ridsportförbundet när vi är ute på Ridsportmästerskap. Hon har även varit vår ciceron på vår rundresa i Mexiko – en resa med hästar, kultur, sol och bad med besök på La Silla (2012).

Anders Lindqvist

Anders Lindqvist

Anders är en av Sveriges mest kända travtränare och -kusk. Sedan 90-talet har Anders bedrivit sin verksamhet på den fantastiska travanläggningen Grosbois utanför Paris, Frankrike. Han är en av våra expertguider inom fransk travsport och ciceron när våra Skandinaviska resenärer åker till b la Prix d'Amérique i Paris och Criterium de Vitesse i Nice.

Hillevi Brasch

Hillevi Brasch

Hillevi är utbildad agronom med husdjursinriktning. Hon har ett stort nätverk bakom sig och ett mångårigt engagemang inom b la Avelsföreningen och Swede Horse. Dessutom arbetar hon med att marknadsföra det svenska varmblodet i USA genom ASVH's amerikanska dotterbolag Swana. Hillevi är vår svenska ridsportkontakt i USA och har även varit ciceron på vår resa till Tyskland!

RSS

Equi Tours  |  +46 (0)40 29 88 08  |  info@equitours.se

Terms Of UsePrivacy Statement© Equi Tours 2015-2017
Back To Top