Boka resa

Önskar du boka plats på en resa? - välj resmål från listan och fortsätt att fylla i formuläret.
Vi bokar sedan in resan/resorna enligt dina önskemål och skickar en bokningsbekräftelse till dig. Undantaget är om det är fullbokat på flyg eller hotell. Då får du ett e-mail från oss, i de flesta fall med ett föreslaget alternativ. Du har sedan 10 dagar på dig att betala in anmälningsavgiften vilket framgår på bekräftelsen. Först därefter är resan bindande och allmänna & särskilda villkor gäller. Se vidare villkor.

Resmål: *
Företag:
Namn: *
Gata /box: *
Postnr /ort: *
Telefonnr dagtid / mobil: *
E-post:
Resa:
Avresa datum:
Ev. anslutningsflyg:
Antal resenärer: *
Namn på samtliga resenärer:
Hotell
Hotell:
(om flera alternativ)
Typ av rum:
(enkelrum, dubbelrum, 3-bäddsrum)
�vrigt:

Bokningsvillkor

Equi Tours tillämpar de SRF:s villkor för paketresor samt Equi Tours särskilda villkor.


 

 

Har du rätt försäkring? ERV Reseförsäkringar erbjuder ett brett utbud av försäkringar b la förmånligt avbeställningsskyddKlicka på ovan logga för att boka försäkring.

 

FÖRTECKNING ÖVER SVARTLISTADE FLYGBOLAG
Europeiska kommissionen har i samråd med medlemsstaternas flygsäkerhetsmyndigheter skapat en lista över flygbolag, som inte uppfyller centrala säkerhetskrav (EG förordningen 2111/2005). Flygbolagen har därmed helt förbjudits att bedriva verksamhet i europeiskt luftrum eller får endast bedriva verksamhet under vissa restriktioner. Vänligen följ länken direkt till Europeiska kommissionens hemsida http://ec.europa.eu/transport/air-ban/list_sv.htm

 

© 2004 Equi Tours | Stjärnplan 3, 216 18 LIMHAMN
Tel: +46 (0)40 29 88 08 | Fax: +46 (0)40 30 58 05 | Mobil: +46 (0)708 540 200 | E-post: